Over Ons

Shelter tents & events is gespecialiseerd in innovatieve tentconcepten. Door te kiezen voor een beperkt assortiment spelen we in op de snelgroeiende vraag van onze klanten naar unieke, opvallende en spraakmakende tenten, luifels en overkappingen. Wij hechten aan esthetiek en aan mooie vormen en willen, net als u, dat uw feest of evenement een onvergetelijke indruk maakt. Daarom vinden we niets belangrijker dan veiligheid, zekerheid en betrouwbaarheid. Onze tenten zijn allemaal M2-gecertificeerd, zijn absoluut 100% waterdicht en worden opgezet door goed opgeleide, ervaren en inventieve tentbouwers.

BEKIJK ONZE PROJECTEN

ShelterSaddleSpans

De ShelterSaddleSpans zijn - in closed, concert of open uitvoering - de ideale podiumoverkappingen die uw evenement, concert of festival door hun bijzondere zadelvorm stijl en klasse meegeven. Ze zijn inmiddels met grote regelmaat te bewonderen op vrijwel alle grote festivals in Nederland en België, variërend van Lowlands en DanceValley tot Mundial en Paaspop.

Shelter heeft de Saddle Spans beschikbaar in de S5000- (XXL) en de S2000-uitvoering (S). In samenwerking met onze partner in Engeland bieden wij ook combinaties van twee, drie, vier of zelfs vijf geschakelde Saddle Spans. Kijk in het fotoboek voor een uitgebreide fotoimpressie van de toepassingen van de ShelterSaddleSpans.

ShelterFlextenten

ShelterFlextenten zijn ideaal voor gebruik op feesten, als terras- of zwembadoverkapping of als zonneluifel (de zogeheten Sunshelters).

Sunshelters

Sunshelters zijn heel geschikt voor particulier, permanent gebruik in tuinen of op terrassen. Ze zijn gemaakt van dezelfde unieke ShelterFlex stretchstof, waarvan wij ook onze tenten produceren. Onze Sunshelters zijn te koop, maar voor tijdelijk gebruik tijdens evenementen en feesten ook te huur.

Ze zijn beschikbaar in formaten tot maximaal 5 x 5 meter en in vele verschillende kleuren, eventueel ook met bedrukking! Natuurlijk leveren we ook alle toebehoren, waaronder tentpalen (alu of hout), ankers, bevestigingshaken en touwen. Kijk in het fotoboek voor een fotoimpressie van onze Sunshelters.
Contact